Ideart Informatika [WEB-DESIGN-SOFTWARE] - www.ideart.hu - info@ideart.hu | nyomtatta: vendég


Magunkról

Kedves Látogató!

Fő profilunk a vas-és fémszerkezetek gyártása.

Tevékenységünk magában foglalja az acélszerkezetek tervezését, gyártását és helyszíni szerelését. Jól felszerelt műhelyünkben zajlanak az előkészületek, az összeszerelési munkákat általában a helyszínen végezzük.
Munkáink eredményeként dinamikusan fejlődünk.


  Felhasznált anyagok: 
                                      szénacél 
                                      rozsdamentes acél
                                      kovácsoltvas

                                      alumínium

Cégünk sokrétű tevékenységéből adódóan teljes körű szolgáltatást biztosít ügyfelei részére. Munkatársaink helyszíni felmérése alapján különböző megoldási javaslatokat készítünk, mely lehetőséget biztosít ügyfeleinknek a legoptimálisabb, személyre szabott elképzelés választására.

Megrendelőinkkel már a tervezés folyamatától együttműködve, az egyedi igényekhez igazodva, biztos szakmai tudás birtokában tervezzük és készítjük el a terméket.

Szolgáltatásainkat elsősorban egyedi megrendelések esetén fővállalkozóként, közvetlenül a megrendelők felé teljesítjük, nagyvállalati ügyfelek esetén alvállalkozóiként is végezzük tevékenységünket, sikeres együttműködéssel.

A társaság alapelve az ügyfeleink teljes körű megelégedettsége, kiváló minőség, pontos, határidőre történő teljesítés, elérhető árakkal.

Menü Magunkról Információk Galéria Referenciák Kapcsolat Árajánlatkérés Ideart Az oldal 33.1330299377 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég